07 жовтня 2014

Просимо розглянути наказ Мінюсту України "Про умови оплати праці працівників науково-дослідних установ судових експертиз та Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції Міністерства юстиції України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 14.10.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до наказу Мінрегіону від 08 грудня 2009 року №386"

Просимо розглянути наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до наказу Мінрегіону від 08 грудня 2009 року №386" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 14.10.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Держатомрегулювання "Про затвердження Порядку проведення навчання і перевірки знань з питань радіаційної безпеки у персоналу і посадових осіб, які забезпечують ядерну та радіаційну безпеку, суб'єктів окремих видів діяльності у сфері використання

Просимо розглянути наказ Держатомрегулювання "Про затвердження Порядку проведення навчання і перевірки знань з питань радіаційної безпеки у персоналу і посадових осіб, які забезпечують ядерну та радіаційну безпеку, суб'єктів окремих видів діяльності у сфері використання ядерної енергії , яка підлягає державному регулюванню" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 14.10.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.