03 жовтня 2014

Проект Закону України "Про порядок проведення реформування системи охорони здоров'я у Вінніцькій , Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві"

Просимо розглянути проект Закону України "Про порядок проведення реформування системи охорони здоров'я у Вінніцькій , Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.10.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 грудня 2000 р. №1922 і від 26 листопада 2008 р. №1040"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 грудня 2000 р. №1922 і від 26 листопада 2008 р. №1040" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.10.2014 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.