22 вересня 2014

Наказ Мінсоцполітики "Про затвердження паспорта інтернатної установи системи соціального захисту населення"

Просимо розглянути наказ Мінсоцполітики "Про затвердження паспорта інтернатної установи системи соціального захисту населення" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.09.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії"

Просимо розглянути проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.09.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів"

Просимо розглянути проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.09.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.