16 вересня 2014

Проект наказу Мінсоцполітики "Про внесення зміни до наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 21.02.2011 №63"

Просимо розглянути проект наказу Мінсоцполітики "Про внесення зміни до наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 21.02.2011 №63" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 24.09.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці щодо пропозицій стосовно проектів законів України (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.09.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua , riabtseva@fpsu.org.ua , mvs55@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.