08 вересня 2014

Проект Закону України про внесення зміни до статті 8 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей"

Просимо розглянути проект Закону України про внесення зміни до статті 8 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.09.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

Просимо розглянути проект Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.09.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Деякі питання протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Деякі питання протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок " (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.09.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.