12 серпня 2014

Проект постанови КМУ "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 15.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо віднесення питань медико-соціальної експертизи до компетенції центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері соціального захисту населення"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо віднесення питань медико-соціальної експертизи до компетенції центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері соціального захисту населення" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 19.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua , mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект наказу Мінсоцполітики "Про затвердження Порядку надання допомоги по безробіттю, в тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності"

Просимо розглянути проект наказу Мінсоцполітики "Про затвердження Порядку надання допомоги по безробіттю, в тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 21.08.2014 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua , mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінприроди України "Про внесення зміни до наказу Мінприроди від 20 жовтня 2000 р. №171"Про затвердження Знаків розрізнення , зразків, порядку та норм носіння форменого одягу працівниками служби державної охорони природно-заповідного фонду України"

Просимо розглянути наказ Мінприроди України "Про внесення зміни до наказу Мінприроди від 20 жовтня 2000 р. №171"Про затвердження Знаків розрізнення , зразків, порядку та норм носіння форменого одягу працівниками служби державної охорони природно-заповідного фонду України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 15.08.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.