07 серпня 2014

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до деяких постанов КМУ та визнання такою, що втратила чинність , постанови КМУ від 16 листопада 2011 р. №1201"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до деяких постанов КМУ та визнання такою, що втратила чинність , постанови КМУ від 16 листопада 2011 р. №1201" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 15.08.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ від 17 червня 1994 р. №423"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ від 17 червня 1994 р. №423" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 12.08.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.