06 серпня 2014

Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту вимушено переміщених осіб

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту вимушено переміщених осіб (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 12.08.2014 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua , mvs55@fpsu.org.ua , tanya@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінінфраструктури України "Про затвердження Положення про робочий час і час відпочинку водіїв трамвая та тролейбуса"

Просимо розглянути наказ Мінінфраструктури України "Про затвердження Положення про робочий час і час відпочинку водіїв трамвая та тролейбуса" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.08.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.