05 серпня 2014

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 2 постанови КМУ від 23 квітня 2012 р. №356"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 2 постанови КМУ від 23 квітня 2012 р. №356" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 14.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону України "Про затврдження Методики розрахунку втрат питної води підприємствами, які надають послуги з центрального водопостачання"

Просимо розглянути  наказ Мінрегіону України "Про затврдження Методики розрахунку втрат питної води підприємствами, які надають послуги з центрального водопостачання" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 12.08.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.