04 серпня 2014

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.08.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МОЗ України "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу МОЗ України від 29 березня 2006 року №184"

Просимо розглянути  наказ МОЗ України "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу МОЗ України від 29 березня 2006 року №184" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.