31 липня 2014

Проект Закону України "Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України"

Просимо розглянути  проект Закону  України "Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про затвердження Порядку ведення обліку страхувальників в органах Пенсійного фонду України"

Просимо розглянути  проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про затвердження Порядку ведення обліку страхувальників в органах Пенсійного фонду України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.08.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.