28 липня 2014

Проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції реформування податкової системи"

Просимо розглянути  проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції реформування податкової системи" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 05.08.2014 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо недопущення звуження прав зареєстрованих безробітних (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 05.08.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.