25 липня 2014

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо удосконалення пенсійного забезпечення

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо удосконалення пенсійного забезпечення (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 31.07.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про затвердження порядків погодження ввезення в Україну технологій та/або їх складових, придбання яких передбачається за рахунок бюджетних коштів, і погодження трансферу та реєстрації створених або придбаних за рахунок таких коштів

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження порядків погодження ввезення в Україну технологій та/або їх складових, придбання яких передбачається за рахунок бюджетних коштів, і погодження трансферу та реєстрації створених або придбаних за рахунок таких коштів  технологій та/або їх складових , які передаються юридичним особам, що зареєстровані в інших країнах, або фізичним особам - іноземцям чи особам без громадянства , і проведення державної експертизи технологій та/або їх складових"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.08.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути  проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо звільнення солідарної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування від невластивих для неї видатків та здійснення додаткових надходжень до Пенсійного фонду України"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 31.07.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.