24 липня 2014

Наказ Мінсоцполітики "Про внесення змін до наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 08 червня 2001 року №260"

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики "Про внесення змін до наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 08 червня 2001 року №260"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 31.07.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики України та Мінюсту України "Про внесення Змін до Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників"

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики України та  Мінюсту України "Про внесення Змін до Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 31.07.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Міністерства інфраструктури України "Про внесення змін да наказу Міністерства інфраструктури України від 18 квітня 2012 року №219"

Просимо розглянути  наказ Міністерства інфраструктури України "Про внесення змін да наказу Міністерства інфраструктури України від 18 квітня 2012 року №219" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.08.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.