14 липня 2014

Проект Закону України "Про заклади охорони здоров'я та медичне обслуговування"

Просимо розглянути проект Закону України "Про заклади охорони здоров'я та медичне обслуговування" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.07.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Про розгляд проектів наказів Міністерства внутрішніх справ України

Просимо розглянути проекти наказів  МВС України  "Про внесення змін до наказу МВС України від 10.07.2006 №431 "Про упорядкування Умов оплати праці та установлення схем тарифних розрядів працівників бюджетних установ, закладів та організацій ДСНС України" та "Про внесення змін до наказу МНС України від 01.11.2006 №699"Про затвердження Умов оплати праці та установлення схем тарифних розрядів працівників льотного, льотно-підйомного , інженерно-технічного складу авіації та авіаційних рятувальників ДСНС України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Про розгляд проектів наказів МВС України

Просимо розглянути проект наказів  МВС України  "Про затвердження Умов оплати праці та установлення схем тарифних розрядів працівників бюджетних установ, закладів та організацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій" та "Про затвердження Умов оплати праці та установлення схем тарифних розрядів працівників льотного, інженерно-технічного складу, авіаційних рятувальників та інших підрозділів, зайнятих забезпеченням польотів, організацією та обслуговуванням повітряного руху і аеронавігації Державної служби України з надзвичайних ситуацій" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути проект наказу МВС України"Про затвердження Інструкції про виплату грошового забезпечення та одноразової грошової допомоги при звільненні особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.