03 липня 2014

Наказ Міністерства культури України "Про затвердження Змін до Положення про атестацію педагогічних працівників навчальних закладів та навчально-методичних установ сфери культури"

Просимо розглянути наказ Міністерства культури України "Про затвердження Змін до Положення про атестацію педагогічних працівників навчальних закладів та навчально-методичних установ сфери культури" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МОЗ України "Про затвердження змін до Типового положення про кабінет Довіра"

Просимо розглянути наказ МОЗ України "Про затвердження змін до Типового положення про кабінет "Довіра" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 09.07.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.