червня 2014

27 червня 2014

Наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів , діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту"

Просимо розглянути наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів , діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Мінсоцполітики України про проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

Просимо розглянути  проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.07.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Міністерства внутрішніх справ України "Про затвердження Порядку організації медичного забезпечення в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій"

Просимо розглянути наказ Міністерства внутрішніх справ України "Про затвердження Порядку організації медичного забезпечення в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.07.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

25 червня 2014