19 червня 2014

Наказ Мінсоцполітики "Про затверждення Порядку формування відомості про виплату компенсації роботодавцям та форми відомості про виплату компенсації роботодавцям"

Просимо розглянути наказ Мінсоцполітики "Про затверждення Порядку формування відомості про виплату компенсації роботодавцям та форми відомості про виплату компенсації роботодавцям" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.06.2014 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильскої катастрофи"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.06.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.