18 червня 2014

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання"

Просимо розглянути проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.06.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Міністерство інфраструктури України про внесення змін до Інструкції з використання контрольних пристроїв (тахографів) на автомобільному транспорті (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 24.06.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Міністерства освіти і науки України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів"

Просимо розглянути наказ Міністерства освіти і науки України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.06.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.