10 червня 2014

Наказ Служби зовнішньої розвідки України "Про внесення змін до наказу Служби зовнішньої розвідки України від 23 жовтня 2007 року №210"

Просимо розглянути наказ Служби зовнішньої розвідки України "Про внесення змін до наказу Служби зовнішньої розвідки України від 23 жовтня 2007 року №210"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.06.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Широкова А.І.

Проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про прожитковий мінімум"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про прожитковий мінімум" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.06.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Широкова А.І.

Проект наказу Мінсоцполітики "Про визнання такими, що втратили чинність, наказів Міністерства праці та соціальної політики від 03 листопада 2010 року №351 та Мінсоцполітики України 18 червня 2012 р. №365 "

Просимо розглянути проект наказу Мінсоцполітики "Про визнання такими, що втратили чинність, наказів Міністерства праці та соціальної політики від 03 листопада 2010 року №351 та Мінсоцполітики України 18 червня 2012 р. №365 "(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.06.2014 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М