02 червня 2014

Наказ МВС України "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 липня 2007 р. №217", "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 липня 2007 р. №219", "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 жовтня 2007 р. №372"

Просимо розглянути наказ МВС України "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 липня 2007 р. №217", "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 липня 2007 р. №219", "Про внесення зміни до наказу МВС України від 04 жовтня 2007 р. №372"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.06.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Змін до Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні"

Просимо розглянути наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Змін до Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.06.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.