26 травня 2014

Наказ МОЗ України "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 06 серпня 2013 року №693"

Просимо розглянути наказ МОЗ України "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 06 серпня 2013 року №693" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.05.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МОЗ України "Про затвердження переліку кліничих індикаторів, що підлягають моніторингу, при лікувані осіб з гіпертонічною хворобою та цукровим діабетом 2 типу "

Просимо розглянути наказ МОЗ України "Про затвердження переліку кліничих індикаторів, що підлягають моніторингу, при лікувані осіб з гіпертонічною хворобою та цукровим діабетом 2 типу " (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.05.2014 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект указу Президента України "Про визнання такими,що встратили чинність, деяких указів Президента України"

Просимо розглянути проект указу Президента України "Про визнання такими,що встратили чинність, деяких указів Президента України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді до 29.05.2014 .За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.