19 травня 2014

Наказ Мінрегіону України "Про затвердження Змін до Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів"

Просимо розглянути наказ Мінрегіону України "Про затвердження Змін до Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 22.05.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання внутрішньої торгівлі"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання внутрішньої торгівлі" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 22.05.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.