13 травня 2014

Просимо розглянути наказ Міністерства освіти і науки України "Про внесення зміни до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.01.2014 №26 "Про затвердження Типових штатних нормативів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.05.2014 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ від 31 січня 2007 р. №70"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ від 31 січня 2007 р. №70" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 19.05.2014 р. на електронну адресу : tanya@fpsu.org.ua , koldog@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  заступника    Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.