28 листопада 2013

Наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів для надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів"

Просимо розглянути наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів для надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.12.2013 р. на електронну адресу: koldog@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Наказ Міністерства доходів і зборів України "Про затвердження Порядку інформування роботодавців платника податку про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги

Просимо розглянути наказ Міністерства доходів і зборів України "Про затвердження Порядку інформування роботодавців платника податку про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги, позбавлення платника податку або про відновлення його права на податкову соціальну пільгу та форми Повідомлення про наявність порушень" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 02.12.2013 р. на електронну адресу: anel@fpsu.org.ua , krivoy@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Наказ Міністерства доходів і зборів України "Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку(форма №1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами

Просимо розглянути наказ Міністерства доходів і зборів України "Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку(форма №1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 05.12.2013 р. на електронну адресу: anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.