26 листопада 2013

Проект наказу Міністерства оборони України "Про заміщення в мирний час окремих військових посад у Збройних Силах України цивільними особами"

Просимо розглянути проект наказу Міністерства оборони України "Про заміщення в мирний час окремих військових посад у Збройних Силах України цивільними особами" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 02.12.2013 на електронну адресу: tanya@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 10 листопада 1999р. №2066 і від 31 грудня 2004р. №1795"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 10 листопада 1999р. №2066 і від 31 грудня 2004р. №1795" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.11.2013 на електронну адресу: tanya@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.11.2013 на електронну адресу: anel@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.