18 листопада 2013

Проект указу Президента України "Про внесення змін до деяких указів Президента України"

Просимо розглянути проект указу Президента України "Про внесення змін до деяких указів Президента України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 19.11.2013 на електронну адресу: tanya@fpsu.org.ua, prihodko@fpsu.org.ua , anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України "Про внесення змін до наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України, Міністрерства економіки України, Міністрерства пали

Просимо розглянути наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України "Про внесення змін до наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України, Міністрерства економіки України, Міністрерства палива і енергетики України, Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України " від 08 вересня 2000 року №192/195/396/274" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 20.11.2013 на електронну адресу: anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.