07 листопада 2013

Проект наказу Держгірпромнагляду України "Про затвердження Інструкцїї з охорони праці під час механізованого заряджання вибухових речовин у підземних виробках"

Просимо розглянути проект наказу Держгірпромнагляду України "Про затвердження Інструкцїї з охорони праці під час механізованого заряджання  вибухових  речовин у підземних  виробках" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 12.11.2013 на електронну адресу: legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження та виконання бюджету Пенсійного фонду України"

Просимо розглянути проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження та виконання бюджету Пенсійного  фонду України"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.11.2013 на електронну адресу:  prihodko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.