06 листопада 2013

Проект наказу Міністерства культури України " Про затвердження Державного стандарту надання безоплатних послуг клубними та бібліотечними закладами культури державної та комунальної форми власності"

Просимо розглянути проект наказу Міністерства культури України " Про затвердження Державного стандарту надання безоплатних послуг клубними та бібліотечними закладами культури державної та комунальної форми власності"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.11.2013 на електронну адресу:  yulia@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Наказ Міністерства молоді та спорту України "Про затвердження Порядку проведення атестації тренерів(тренерів - викладачів)"

Просимо розглянути наказ Міністерства молоді та спорту України "Про затвердження Порядку проведення атестації тренерів(тренерів - викладачів)"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.11.2013 на електронну адресу:  yulia@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.