25 вересня 2013

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України „Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії” (щодо уточнення термінології стосовно державних соціальних стандартів)»

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Закону України „Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії” (щодо уточнення термінології стосовно державних соціальних стандартів)», внесеного Мінсоцполітики України  (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.09.2013 на електрону адресу: ostapenko@fpsu.org.ua, malegic@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

За дорученням першого заступника

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення деяких соціальних нормативів у сфері житлово-комунального обслуговування (соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами, щодо оплати яких держава

Просимо розглянути проект постанови Кабінету Міністрів України  «Про встановлення деяких соціальних нормативів у сфері житлово-комунального обслуговування (соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами, щодо оплати яких держава надає пільги та встановлює субсидії)», внесеного Мінрегіоном України (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.09.2013 на електрону адресу: ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

За дорученням першого заступника

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.