08 травня 2013

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2011 № 238» (щодо реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов)

Просимо розглянути проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2011 № 238» (щодо реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов), внесеного Мінрегіон України (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 15.05.2013 на електронні адреси: riabtseva@fpsu.org.ua, nefodova@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту громадян, які отримують допомогу у зв’язку із вагітністю та пологами та допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку»

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту громадян, які отримують допомогу у зв’язку із вагітністю та пологами та допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку» (реєстр. № 2813, від 16.04.2013), внесеного Народними депутатами України Денісовою Л.Л., Павловським А.М., Хмілем М.М. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.05.2013 на електронні адреси:  prihodko@fpsu.org.ua, spop@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування» (щодо відновлення соціальної справедливості та наповнення бюджету Пенсійного фонду)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування» (щодо відновлення соціальної справедливості та наповнення бюджету Пенсійного фонду) (реєстр. № 2868, від 18.04.2013), внесеного Народним депутатом України Михайличишиним Ю.А. (додається).

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з створенням органів доходів і зборів» (щодо збільшення державних гарантій в соціально-економічному розвитку)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з створенням органів доходів і зборів» (щодо збільшення державних гарантій в соціально-економічному розвитку) (реєстр. № 2797, від 15.04.2013), внесеного Народними депутатами України Хомутинніком  В.Ю., Клюєвим С.П. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.05.2013 на електронні адреси:  ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про статус гірських населених пунктів в Україні» (щодо збільшення державних гарантій в соціально-економічному розвитку)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про статус гірських населених пунктів в Україні» (щодо збільшення державних гарантій в соціально-економічному розвитку) (реєстр. № 2891, від 19.04.2013), внесеного Народними депутатами України Шлемком Д.В., Гладієм В.І., Сікорою О.М. (додається).

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект наказу «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури»

Просимо розглянути проект наказу «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури», внесеного Міністерством культури України (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.05.2013 на електронні адреси: ck_cultura@fpsu.org.ua, nikituk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про посилення соціального захисту інвалідів в Україні»

Просимо розглянути проект Закону України «Про посилення соціального захисту інвалідів в Україні» (реєстр. № 2888, від 19.04.2013), внесеного Народними депутатами України Вітівим А.М., Леоновим Е.В.(додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.05.2013 на електронні адреси:  ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про поліпшення матеріального становища сімей учасників бойових дій»

Просимо розглянути проект Закону України «Про поліпшення матеріального становища сімей учасників бойових дій» (реєстр. № 2782, від 11.04.2013), внесеного Народними депутатами України Куніциним С.В., Сушкевичем В.М. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 20.05.2013 на електронні адреси:  ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці»

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці» (реєстр. № 2905, від 22.04.2013), внесеного Народним депутатом України Іликом Р.Р. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 21.05.2013 на електронні адреси:  prupu@fpsu.org.ua, prihodko@fpsu.org.ua, spop@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до статті 26 Закону України «Про зайнятість населення»

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до статті 26 Закону України «Про зайнятість населення» (реєстр. № 2883, від 19.04.2013), внесеного Народним депутатом України Сухим Я.М. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 21.05.2013 на електронну адресу:  erasov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.