26 квітня 2013

Наказ Мінсоцполітики України від 19.03.2013 №134 «Про затвердження Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності»

Просимо розглянути доопрацьований Наказ від 19.03.2013 №134 «Про затвердження Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності», внесеного Мінcоцполітики України (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 28.04.2014 на електронні адреси: erasov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект наказу «Про затвердження Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних»

Просимо розглянути проект наказу «Про затвердження Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних», внесеного повторно Мінcоцполітики України (додається).

Засідання СПО об’єднань профспілок від 8 квітня 2013 року

1. Рішення № 5-1 "Про подальші дії СПО об’єднань профспілок щодо врегулювання розбіжностей, що виникли під час ведення колективних переговорів з укладення Генеральної угоди на новий строк" (додаток 1).

2. Рішення № 5-2 "Про позицію СПО об’єднань профспілок стосовно підходів щодо визначення розміру мінімальної заробітної плати".

3. Рішення № 5-3 "Про стан соціально-трудових відносин на підприємствах транснаціональних компаній в Україні".

4. Рішення № 5-4 "Про позицію СПО об’єднань профспілок щодо перегляду діючих Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги" (додаток).

5. Рішення № 5-5 "Про делегування представників СПО об’єднань профспілок до складу тристоронньої делегації України для участі у 102-ій сесії Міжнародної конференції праці".

6.Рішення № 5-6 "Про проект кошторису для забезпечення діяльності СПО об’єднань профспілок у квітні-грудні 2013 року" (додаток 1додаток 2).

7. Рішення № 5-7 "Про проект Порядку роботи з проектами актів законодавства, які надійшли на розгляд Спільного представницького органу об’єднань профспілок" (додаток).

Проект Трудового кодексу України

Просимо розглянути проект Трудового кодексу України (реєстр. №2902 від 22.04.2013), внесеного Народними депутатами України Стояном О.М., Сухим Я.М.(додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 14.05.2013 на електронні адреси: riabtseva@fpsu.org.ua, nefodova@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні» (щодо приведення виплат грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів інвалідів у відповідність до сучасних тарифів та цін)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні» (щодо  приведення виплат грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів інвалідів у відповідність до сучасних тарифів та цін) (реєстр. №2796 від 15.04.2013), внесеного Народними депутатами України Дубовим О.Ф., Павловським А.М.(додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2013 на електронні адреси:  ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до законодавчих актів України» (щодо державних гарантій працевлаштування молоді)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до законодавчих актів України» (щодо державних гарантій працевлаштування молоді) (реєстр. №2778 від 11.04.2013), внесеного Народним депутатом України Ляшком О.В. (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2013 на електронну адресу:  erasov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України «Про внесення змін до статті 31 Закону України «Про зайнятість населення» (щодо фінансування громадських робіт)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до статті 31 Закону України «Про зайнятість населення» (щодо фінансування громадських робіт)(реєстр. №2770 від 10.04.2013), внесеного Народними депутатами України Розенком П.В., Геращенко І.В., Павленком Р.М.   (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.04.2013 на електронну адресу:  erasov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект Закону України "Про внесення змін до статті 2 "Закону України "Про оплату праці" (щодо витрат роботодавців)

Просимо розглянути проект Закону України «Про внесення змін до статті 2  Закону України «Про оплату праці» (щодо витрат роботодавців)(реєстр. №2822 від 16.04.2013), внесеного Народним депутатом України В.Д. Барвіненком (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2013 на електронну адресу:  omorozova@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.