23 квітня 2013

Просимо розглянути проект закону  «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми» (щодо збільшення соціальних гарантій при виплаті допомоги при народженні дитини),  внесеного Нородним депутатом України Ляшко О.В.(реєстр № 2763) (додається).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26 квітня 2013р.  на електронні адреси: ostapenko@fpsu.org.ua, anel@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

За дорученням першого заступника

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Рішення Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці "Про затвердження рекомендацій виїзного засідання Комітету на тему: «Проблеми та напрями формування системи стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць"

Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці планується  5 червня 2013 року розглянути на своєму засіданні питання про стан виконання рекомендацій виїзного засідання Комітету  на тему: «Проблеми та напрями формування системи стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць».

Направляємо Рішення Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці «Про затвердження рекомендацій виїзного засідання в місті Чернігові на тему: «Проблеми та напрями формування системи стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць», від 06.06.2012р. (додається).

У разі наявності відповідних пропозицій до проекту рішення Комітету, направляти їх до 7 травня 2013 р.  на електронні адреси: erasov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

За дорученням першого заступника

Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.