22 квітня 2013

проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правових наслідків порушення суддями, прокурорами та слідчими прав та свобод людини і громадянина, закріплених Конституцією України» (реєстр. №2713 від 03.04.2013 р.)

Від Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів до СПО об'єднань профспілок надійшов проект Закону України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правових наслідків порушення суддями, прокурорами та слідчими прав та свобод людини і громадянина, закріплених Конституцією України» (реєстр. №2713 від 03.04.2013 р.) (додається).

У разі наявності зауважень чи пропозицій до зазначеного проекту  просимо направити їх до 25.04.2013 р. на електронну адресу: denis@fpsu.org.ua.

Просимо розглянути зазначений проект та при наявності у вас пропозицій чи зауважень до нього, направити їх до 23.04.2013 р. на електронну адресу nefodova@fpsu.org.ua

На розгляді СПО знаходиться проект Закону України «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України (про свято Пакращі) (реєстр. № 2671 від 01.04.2013 р.). (додається)