26 лютого 2013

Проект Закону України "Про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо конкретизації порядку розірвання трудових договорів з керівниками) (реєстр. № 2274 від 11.02.2013)"

На розгляді СПО знаходиться проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо конкретизації порядку розірвання трудових договорів з керівниками) (реєстр. №2274 від 11.02.2013)».

Просимо розглянути зазначений проект та при наявності у вас пропозицій чи зауважень до нього, направити їх до 04.03.2013 р. на електронну адресу nefodova@fpsu.org.ua

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення соціальних гарантій для молоді, інвалідів та інших малозахищених верств населення)"

Від Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці на адресу СПО об’єднань профспілок надійшов лист з проханням надати свої пропозиції до проекту закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціальних гарантій для молоді, інвалідів та інших малозахищених верств населення (реєстр. № 2259 від 08.02.2013), внесеного народним депутатом України А.В. Яценком

Просимо ознайомитись із законопроектом та у разі наявності зауважень (пропозицій) надіслати їх до 1 лютого 2013 року на електронну адресу: morozova@fpsu.org.ua

1. Законопроект

2. Пояснювальна записка

3. Порівняльна таблиця

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні" (реєстр. № 2208 від 06.02.2013р.)

На розгляді СПО знаходиться проект Закону України про внесення змін до статті 1 Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні» (нова редакція) (реєстр. № 2208 від 06.02.2013 р.), внесеного народними депутатами України Жуком М.В. та Ілюком А.О.

Ознайомитися з текстом законопроекту можна тут:

Просимо розглянути зазначений проект закону та при наявності у Вас пропозицій чи зауважень до нього, направити їх до 28.02.2013 р. на електронну адресу: molod@fpsu.org.ua

Проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності"

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці звернувся до Спільного представницького органу репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні з проханням надати пропозиції стосовно проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності" (щодо визначення майна федерації профспілок) (реєстр. № 2204 від 06.02.2013), внесеного народним депутатом О. Стояном.

З метою підготовки відповіді просимо надати (у разі наявності) зауваження та пропозиції до вищезазначеного законопроекту департаменту юридичного забезпечення та корпоративних прав ФПУ до 27 лютого 2013 року на e-mail: snd@fpsu.org.ua (законопроект додається).