22 лютого 2013

Законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо надання пільг в оподаткуванні доходів, отриманих самозайнятими особами у сфері послуг" (реєстр. № 2192 від 05.02.2013)

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці звернувся до Спільного представницького органу репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні з проханням надати пропозиції стосовно законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу України щодо надання пільг в оподаткуванні доходів, отриманих само зайнятими особами у сфері послуг (реєстр. № 2192 від 05.02.2013 р.)  внесеного народним депутатом України Кужель О.В.

З метою підготовки відповіді просимо надати (у разі наявності) зауваження та пропозиції до вищезазначеного законопроекту департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ до 26 лютого ц.р. на e-mail: anel@fpsu.org.ua

Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 75-р

Розпорядження Кабінету Міністрів України "Деякі питання укладення генеральної угоди між Кабінетом Міністрів України, всеукраїнськими  об’єднаннями профспілок і всеукраїнськими об’єднаннями організацій роботодавців, галузевих (міжгалузевих) та територіальних колективних угод" (додаток)

Звернення президії Луганського обкому Профспілки працівників освіти і науки до голови ФПУ