20 лютого 2013

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо кримінальної відповідальності за невиплату заробітної плати, стипендії, пенсії та інших установлених законом виплат)"

На розгляд СПО об’єднань профспілок від Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці надійшов проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо кримінальної відповідальності за невиплату заробітної плати, стипендії, пенсії та інших установлених законом виплат (реєстр. № 2180 від 05.02.2013) (додається), внесеного народним депутатом України В. Немілостівим.

У разі наявності пропозицій і зауважень просимо направити їх до 26 лютого 2013 року департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ на електронну адресу: omorozova@fpsu.org.ua або makogonyuk@fpsu.org.ua.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення державної підтримки підприємницької діяльності самозайнятих осіб у сфері послуг"

До СПО об’єднань профспілок України від Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці надійшов проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення державної підтримки підприємницької діяльності само зайнятих осіб у сфері послуг (реєстр. №2191 від 05.02.2013 р.),внесеного народним депутатом України Кужель О.В. Просимо, при наявності пропозицій та зауважень до законопроекту, надсилати департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ на електронну адресу: erasov@fpsu.org.ua або shvedova@fpsu.org.ua (проект додається)