15 лютого 2013

До уваги членів СПО об’єднань профспілок

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці звернувся до Спільного представницького органу репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні з проханням надати пропозиції стосовно законопроекту про внесення змін до Гірничого закону україни (щодо розщирення кола осіб, які мають право на компенсацію замість безоплатного отримання вугялля на побутові потреби) (реєстр. №2158), поданого народним депутатом України Ю.Іщффу, для розгляду на засіданні Комітету.

З метою підготовки відповіді просимо надати (у разі навності) зауваження та пропозиції до вищезгаданого законопроекту департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ до 22 лютого ц.р. на e-mail: malegic@fpsu.org.ua href="mailto:malegic@fpsu.org.ua">malegic@fpsu.org.ua .

Членам СПО об’єднань профспілок

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці звернувся до Спільного представницького органу репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні з проханням надати пропозиції стосовно законопроекту про внесення змін до Закону України "Про соціальні послуг" шодо  покращення соціального обслуговування незахищених верств населення (реєстр.2117), поданого народним депутатом О.Кужель, для розгляду на засіданні Комітету.

З метою підготовки відповіді просимо надати (у разі навності) зауваження та пропозиції до вищезгаданого законопроекту департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ до 18 лютого ц.р. на e-mail: malegic@fpsu.org.ua .

Лист членським організаціям

Керівникам членських
організацій ФПУ
 (за списком)

Шановні колеги!

До СПО об'єднань профспілок надійшов від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України доопрацьований проект Концепції загальнодержавної цільової програми розвитку промисловості на період до 2020 року.
Просимо Вас, шановні колеги , терміново розглянути проект Концепції та у разі наявності пропозицій і зауважень направити їх до 19 лютого 2013 року Департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ на електронну адресу:
erasov@fpsu.org.ua або shvedova@fpsu.org.ua.

Проект Концепції загальнодержавної цільової програми розвитку промисловості на період до 2020 року.

З повагою,

Перший заступник Голови ФПУ Г.В. Осовий