08 лютого 2013

Міністерство соціальної політики України інформує

Проект Плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи надання соціальних послуг на період до 2017 року

Від Міністерства соціальної політики України на адресу СПО об’єднань профспілок надійшов на перепогодження проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи надання соціальних послуг на період до 2017 року», розроблений на виконання п.2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.08.2012р. № 556-р «Про схвалення Стратегії реформування системи надання соціальних послуг».

Основною метою проекту є покращення якості соціальних послуг шляхом реформування системи їх надання, підвищення її ефективності та дієвості.

Просимо ознайомитись з проектом та у разі наявності зауважень (пропозицій) надіслати їх до 12 лютого 2013 року на електронну адресу: morozova@fpsu.org.ua

Проект Плану заходів з реалізації Стратегії

Пояснювальна записка