До уваги членів СПО об’єднань профспілок

Засідання СПО об’єднань профспілок відбудеться 14 березня 2016 року о 14.30 год. (16 поверх, вул. Шота Руставелі, 39/41, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»).       Секретаріат СПО   об’єднань профспілок

До уваги членів СПО об’єднань профспілок

Засідання СПО об’єднань профспілок відбудеться 31 березня 2015 року о 15.00 год. (Готель «Турист», 2 поверх).     Секретаріат СПО   об’єднань профспілок

Засідання СПО об’єднань профспілок

До уваги членів СПО об’єднань профспілок!   4 вересня 2014 року о 12-00 у готелі «Турист» (вул. Р.Окіпної, 2)  відбудеться засідання Спільного представницького органу об’єднань профспілок.   Секретаріат СПО об’єднань профспілок Управління з питань соціального діалогу

Проект Плану заходів щодо реалізації у другому півріччі 2014 року та у 2015 році положень Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки

З метою врахування  профспілкових пропозицій до проекту Плану заходів щодо реалізації у другому півріччі 2014 року та у 2015 році положень Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки рекомендуємо  їх направляти Національному агентству України з питань державної служби. Лист Національного агентства України з питань державної служби та форма додається.

До уваги членів СПО об’єднань профспілок!

Інформуємо, що чергове засідання СПО об’єднань профспілок відбудеться 11 липня 2014 року об 11.00 год. (вул.Богомольця, 10, велика зала Палацу Мистецтва МВС України).   Секретаріат СПО ОП

Про доповідь Уряду України щодо реалізації положень Європейської соціальної хартії (переглянутої)

Мінсоцполітики  у порядку інформування надіслав відповідно до статті С Європейської соціальної хартії (переглянутої) та статті 23 Європейської  соціальної хартії Шосту національну доповідь Уряду України щодо реалізації положень Європейської соціальної хартії (переглянутої) щодо статтей 2,4,5,6,21,22,26,28,29 за період з 1 січня 2009 року до 31 грудня 2012 року, яка була надіслана до Ради Європи (додаток)

Про участь у соціальному діалозі

В окремих ЗМІ поширено недостовірну інформацію щодо причин, через які Спільним представницьким органом (СПО) об’єднань профспілок на певний час втрачається можливість отримувати та опрацьовувати проекти актів законодавства, що надходять від центральних органів виконавчої влади. Для об’єктивного висвітлення позиції СПО об’єднань профспілок надаємо копію листа (файл додається), яким голова СПО об’єднань профспілок, голова ФПУ Ю.М.Кулик 12 грудня ц.р. поінформував прем’єр-міністра України М.Я.Азарова про наслідки, пов’язані з вимогою відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві № 2268/10 від 04.12.2013 про заборону будь-яким особам, крім працівників Підприємства «Господарське управління Федерації профспілок України» та ТОВ «СТІВЕРС», знаходитися у приміщенні за адресою: м. Київ, майдан Незалежності, 2, в якому знаходяться ФПУ, всеукраїнські галузеві профспілки, а також Секретаріат СПО об'єднань профспілок. Також інформуємо, що Федерація профспілок України на виконання рішення Президії ФПУ 13 грудня ц.р. оприлюднила відповідну заяву, в якій чітко визначено позицію щодо перешкоджання профспілковій діяльності (файл додається).